Un nou scandal URIAS cu Alibec in prim-plan?! Jucatorii nu-l mai suporta pe Enache si ar vrea sa-l dea afara. Prima reactie a lui Denis

Un nou scandal URIAS cu Alibec in prim-plan?! Jucatorii nu-l mai suporta pe Enache si ar vrea sa-l dea afara. Prima reactie a lui Denis

Alibec spune ca numai motivele medicale l-au tinut pe margine in ultima luna, si nu un conflict cu antrenorul Enache.

Update 16:10 Alibec pentru Telekom Sport: "Nu e nicio problema intre mine si domnul Enache. Am avut probleme de sanatate in ultima perioada si de asta n-am jucat prea mult. Nu e adevarat ca ar fi scandal intre mine si el".
__________________________________________________________________________________________
11:28 Lipsa banilor pare sa fi dinamitat si relatiile din vestiar. Conform Fanatik, antrenorul Enache n-ar mai fi dorit pe banca nici de patronul Niculae, nici de cei mai importanti jucatori din lot. Sursa citata scrie ca Enache nici macar nu mai discuta cu Niculae, care ezita totusi sa-l dea afara! In cazul in care ar face-o, ar trebui sa-i achite o clauza de reziliere, in conditiile in care conturile clubului in acest moment sunt goale! Enache n-are sustinere nici printre fotbalistii sai. E in conflict cu Alibec si cu mai multi dintre jucatorii importanti din lot, noteaza Fanatik.

Enache l-a infuriat si mai tare pe Niculae ieri, dupa ce a amenintat ca le va cere jucatorilor sa nu se prezinte la meciul cu CFR in cazul in care nu le vor fi platite biletele de avion pentru deplasarea la Cluj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sfântul Sinod a decis că nu poate schimba ritualul botezului, în ciuda tragediei de la Suceava
BRAT

Modifică setările cookies