ASTA e imaginea haosului! Au aflat pe aeroport, inaintea meciului cu CFR, ca n-au bilete de avion cumparate!!! Ce se intampla la Astra

ASTA e imaginea haosului! Au aflat pe aeroport, inaintea meciului cu CFR, ca n-au bilete de avion cumparate!!! Ce se intampla la Astra

Scenele incredibile continua la fosta campioana din Giurgiu.

Salariile neplatite nu sunt singura problema a echipei. La club nu mai exista nici macar bani pentru deplasari!

Conform Fanatik, jucatorii Astrei au aflat ieri dimineata, pe aeroportul Otopeni, ca n-au bilete cumparate la cursa de Cluj. Cum autocarul era de asemenea deja plecat, fotbalistii au ramas fara prea multe optiuni. Sursa citata scrie ca antrenorul Enache a facut o criza de nervi si le-a transmis conducatorilor ca echipa e gata sa nu faca deplasarea la Cluj cu riscul de a pierde meciul prin neprezentare!

In urma discutiilor cu presedintele Dani Coman, patronul Niculae a cumparat pana la urma bilete la o cursa de linie care a plecat spre Cluj la ora 17:00! Pentru a mai detensiona atmosfera, patronul ar fi platit si o mica parte din salariile restante.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Sprijin de la stat pentru fermele care angajează tineri. Student: ”Pentru început cer 3.000 de lei”
BRAT