Bozhidar Chorbadzhiyski FCSB Gigi Becali Liga 1

Un fost jucător de la FCSB, dezvăluiri incredibile în presa din țara natală: „Străinii au dus-o rău!”

Un fost jucător trecut pe la FCSB s-a plâns în țara natală de tratamentul de care a avut parte în perioada petrecută alături de „roș-albaștri”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 17:45
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 17:48

Bozhidar Chorbadzhiyski (26 de ani) a povestit pentru presa din țara sa cum a trăit experiența de la FCSB. Bulgarul spune că nu a reușit în tricoul „roș-albastru”, deoarece a venit la FCSB sub formă de împrumut și atunci nu i s-au oferit prea multe șanse.

Sosit la FCSB în august 2019, Bozhidar Chorbadzhiyski s-a despărțit de trupa lui Becali în la finalul aceluiași an.

”Am fost doar împrumut, ceea ce a înrăutățit situața. Când era totul bine, nu puteam juca deoarece FCSB trebuia să plătească celor de la TSKA Sofia pentru prezența mea. De aceea am tot `contabilizat` accidentări și suspendări. Sincer, nu am vrut să merg acolo, dar clubul a decis să profite de ofertă și asta a fost singura opțiune, din păcate. În plus, fotbalul românesc nu mi-a plăcut.

Fotbalul românesc este ciudat. În ce altă țară ești suspendat la trei cartonașe galbene? În plus, modul în care sunt conduse cluburile este unul atipic. Am înțeles că jucam în Europa League și campionat, dar să ai 30 de jucători în lot nu este normal”, a spus Bozhidar, pentru sport.tvp.pl.

Chorbadzhiyski: „Străinii au dus-o rău!”

Bulgarul acuză că în vestiarul FCSB-ului existau „fitiliști” care îl înștiințau pe Becali de tot ce se întâmpla în vestiarul echipei.

”Nu am avut probleme cu banii, FCSB m-a plătit mereu la timp. Dar am auzit că dacă cineva se băga pe sub piele patronului, puteai primi penalități financiare neașteptate. Gigi Becali este un om mândru și încrezător, care vrea să dețină controlul întregului club, inclusiv al echipei. Drept urmare, străinii au dus-o rău”, a mai spus fotbalistul bulgar.

Chorbadzhiyski a jucat în doar trei meciuri pentru FCSB și a fost primul fotbalist trecut pe lista neagră de Becali în iarna lui 2019. Dacă ar fi vrut să-l păstreze și să activeze clauza de transfer definitiv, finanțatorul FCSB ar fi trebuit să plătească 450.000 de euro.

Modifică setările cookies