VIDEO EXCLUSIV Un fost jucător al FCSB-ului, contrariat de ultimul gest al lui Becali: „Eu n-am mai auzit!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 19:03
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 20:42

Gigi Becali a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să trimită echipa în cantonamentul din Antalya fără antrenorul principal.

Decizia lui Becali l-a surprins și pe Mihăiță Pleșan, fost jucător al Stelei (n.r. - acum FCSB) în perioada august 2007 - august 2010, care susține că nu a mai auzit ca acest lucru să se fi întâmplat la un alt club din lume.

„Eu n-am mai auzit până acum (n.r. - ca antrenorul principal să nu fie luat în cantonament cu echipa), sincer n-am mai auzit, dar ei știu mai bine ce își doresc. Am înțeles că vor pute un alt antrenor... din ce am auzit zilele astea”, a spus Mihăiță Pleșan pentru PRO.

Pleșan crede că Ionuț Luțu poate fi o soluție pentru FCSB, dacă Gigi Becali va decide să se despartă de Leo Strizu.

„De ce nu? Fiecare are șansa lui. Luțu a făcut școala, s-a pregătit, stă în anturajul lor. S-a ocupat și să aducă jucători pe acolo, la Centru”, a mai spus Pleșan.

FCSB, stagiu de pregătire în Antalya

FCSB efectuează un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia) între 8 şi 20 ianuarie.

În cantonamentul din Antalya, formaţia condusă de Mihai Pintilii va disputa două partide amicale, ambele cu echipe din primul eşalon al Poloniei.

Primul meci este programat în 15 ianuarie (ora 16:00), cu Pogon Szczecin (locul 4 în campionat), iar al doilea la 16 ianuarie (ora 16:00), cu Rakow Czestochowa (locul 1 în campionat).

Echipa de fotbal FCSB va disputa prima partidă oficială din 2023 în 22 ianuarie, de la ora 20:45, la Sibiu, cu FC Hermannstadt, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!