Gigi Becali a aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru ca FCSB să joace în Ghencea 

Gigi Becali FCSB stadion ghencea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:06
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:36

FCSB ar putea juca pe Stadionul din Ghencea după luni bune în care cererile i-au fost refuzate. 

Parlamentul a adoptat un proiect de lege la finalul lunii decembrie având ca bază transparența utilizării bazelor sportive publice, proiect inițiat de USR, fiind introdus în Camera Deputaților. La rândul lor, PSD și PNL au dat aviz pozitiv proiectului. 

Cât trebuie să plătească FCSB pentru a juca în Ghencea 

FCSB a oferit, în primăvara anului trecut, suma de 46.000 de euro pentru a închiria arena din Ghencea. Cu toate astea, răspunsul primit din partea CSA Steaua a fost unul negativ, invocându-se diferite motive în acest sens. 

Odată cu noua lege, suma pe care vicecampioana României ar trebui să o plătească aproximativ 29.000 de euro pentru a închiria stadionul, după cum informează ProSport. Ar fi cu 17.000 de euro mai puțin decât propunerea din 2022 făcută de Gigi Becali. 

Gigi Becali are promisiuni din partea PSD că FCSB va juca în Ghencea!

Pe 28 octombrie, Gigi Becali dezvăluia că a primit promisiuni din partea președintelui Partidului Social Democrat că echipa sa va putea juca în Ghencea. 

„Vă dau o veste bună. Ieri am fost la slujbă, a fost acolo președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat și a zis: domnul Becali, avem obligația să rezolva problema Stelei și vă promit, vă dau cuvântul meu, că vom rezolva problema Stelei și veți juca în Ghencea.

Am încredere, Ciolacu e un om serios, nu e agresiv. Eu cred că se va ține de cuvânt Ciolacu”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!