UMILINTA totala! VEZI cum vrea Becali sa scape gratis de Bergodi!

Autor: Sport.ro
Luni 21 Septembrie 2009, 17:22

Bergodi l-a amenintat pe Becali cu FIFA, insa patronul Stelei a gasit metoda de a-l face pe acesta sa plece fara niciun ban din Ghencea!

Marturisirea lui Bergodi! Vezi ce s-a intamplat cu Gigi in vestiar

Becali ii propusese italianului sa vina la echipa a doua si sa antreneze pentru a-i achita contractul, insa Bergodi nu a acceptat. Acum, seful Stelei a gasit o alta metoda de a scapa gratis din litigiul cu fostul antrenor. "Azi nu a venit la club, iar conform legii, peste o saptamana, daca nu vine, ii desfacem contractul de munca si am scapat de el", a dezvaluit Gigi Becali la gsptv.

Aseara, in direct la Sport.ro, Bergodi amenintase cu FIFA conducerea Stelei."Mi-a trecut supararea. Nu am fost la meci pentru ca se putea crea o situatie care nu era corecta pentru jucatori. Imi voi rezilia contractul asta este normal. Trebuie sa se plateasca . Nu vreau sa merg la echipa a doua. Niciodata. Sunt antrenor de echipa mare, nu de echipa a doua. Toata lumea stie ca am fost demis. Acum este un alt antrenor. Eu imi apar interesele, este normal."

"Nu s-a intamplat nimic din ce se spune la vestiare. Becali a intrat in vestiar iar pentru mine a fost o surpriza. Daca venea sa-i incurajeze pe jucatori sau sa vorbeasca cu ei nu era nicio problema.Becali a venit sa-i certe insa."

"Eu m-am comportat civilizat. Stiu cum trebuie sa ma comport. M-am ridicat i-am pus mana pe umar si l-am intrebat ‘de ce ati venit aici?’. S-a stricat atmosfera, jucatorii erau bulversati."

"Nu mi s-a mai intamplat asta. Nu s-a discutat problema intrarii patronului in vestiar la semnarea contractului. Am fost dezamagit de ce s-a intamplat la pauza". a spus Bergodi la Sport.ro si www.sport.ro

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies