Steaua Peluza Sud Superliga

Ultrasii Stelei si-au gasit echipa: Peluza Sud canta din nou in Ghencea! Asta e inceputul proiectului "Noua Steaua"

Galeriile Stelei se mobilizeaza in ziua in care CSA demareaza, fara prea mult zgomot, proiectul "Noua Steaua"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 August 2015, 12:24
Data actualizarii: Duminica 23 August 2015, 12:41

La noua luni dupa ce a castigat in instanta dreptul asupra marcii, Ministerul Apararii face primul pas pentru demararea proiectului "Noua Steaua."

Fara prea mult "zgomot", fara cantece de fanfara, dar, foarte important, cu galeriile alaturi, CSA incepe de luni o ampla actiune de selectie pentru formarea grupelor de juniori in cadrul sectiei de fotbal.

Totul va fi supravegheat de oameni care au marcat istoria clubului Steaua, ca Adrian Bumbescu, Toni Dobos, Radu Troi sau Vasile Aelenei, iar "ultrasii" care nu vor sub nicio forma sa mai auda numele "FCSB" si-au anuntat sustinerea.

Pe retelele de socializare, Peluza Sud incearca sa mobilizeze marea masa de stelisti sa se alature proiectului CSA si anunta ca vor fi in Ghencea luni dimineata.

"Membrii Peluzei SUD primesc cu bucurie anuntul conform caruia Centrul de Fotbal CSA Steaua Bucuresti incepe procesul de selectie pentru copii si juniori in vederea formarii unor echipe pe grupe de varsta, ce vor evolua in Campionatul Municipiului Bucuresti."

"In saptamana 24-30 august, membrii Peluzei SUD isi anunta prezenta la selectiile coordonate de gloriile steliste Radu Troi, Vasile Aelenei, Anton Dobos si Adrian Bumbescu. In speranta ca initiativa urmeaza sa stea la baza unei reveniri la normalitate si, in timp, la excelenta care defineste numele Steaua Bucuresti, invitam toti suporterii stelisti sa ni se alature la evenimentul pe care l-am numit sugestiv ”Un club curat mai presus decat toate”, se arata in comunicatul postat pe Facebook de Peluza Sud.

 

Membrii Peluzei SUD primesc cu bucurie anunțul conform căruia Centrul de Fotbal CSA Steaua București începe procesul de...

Posted by Ultras Steaua Bucuresti 1947 on Saturday, August 22, 2015
Modifică setările cookies