Ce gluma buna! Cum este prezentat meciul dintre Craiova si Steaua pe site-ul 'de casa' al clubului CSU :)

Autor: Sport.ro
Duminica 23 August 2015, 11:15

	Ce gluma buna! Cum este prezentat meciul dintre Craiova si Steaua pe site-ul 'de casa' al clubului CSU :)

Craiova - Steaua se joaca in aceasta seara, de la ora 18:00

Oltenii incing atmosfera inainte de cel mai atractiv meci al etapei a 8-a. Craiova - Steaua se joaca de la ora 18:00, iar miza celor trei puncte este extrem de importanta pentru ambele echipe.

Cu sabia deasupra capului, Cartu si Sandoi sunt obligati sa obtina a doua victorie din acest sezon pentru a nu risca demiterea dupa doar opt etape, in timp ce Steaua are nevoie disperata de trei puncte care sa linisteasca pe cat posibil atmosfera inainte de returul cu Rosenborg.

Daca nu castiga astazi, Steaua ramane in afara zonei de playoff (locurile 1-6).

Pe site-ul de casa al clubului din Banie, meciul este prezentat intr-o nota amuzanta. "CSU" este "Universitatea", iar Steaua nu este sub nicio forma Steaua, ci FCSB :)

"U Craiova, pregatita pentru meciul cu FCSB", este titul articolului care deschide site-ul si care nu face referire la numele "Stelei" decat atunci cand citeaza declaratiile lui Sorin Cartu.

In primavara, meciul dintre Craiova si Steaua a atras multe ironii pe retelele de socializare, iar fani au numit derby-ul "Razboiul Clonelor". Pe net a devenit virala o imagine inspirata din celebra serie Star Wars.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies