OFICIAL | Primul pas catre noua Steaua?! CSA a anuntat inceperea selectiilor pentru noi grupe de juniori, legendele sprijina demersul

OFICIAL | Primul pas catre noua Steaua?! CSA a anuntat inceperea selectiilor pentru noi grupe de juniori, legendele sprijina demersul

CSA se misca repede si nu renunta la ideea de a crea o noua echipa de fotbal. Clubul Sportiv al Armatei anunta ca, incepand de luni, va organiza selectii pentru mai multe grupe de juniori, care vor fi inscrise in Campionatul Municipiului Bucuresti.

Clubul Sportiv al Armatei isi redeschide portile pentru fotbal, dupa ce a rupt definitiv legatura cu echipa patronata de Gigi Becali, pe care a si exilat-o din Ghencea.

In conflict cu Gigi Becali de o buna bucata de timp si cu o decizie definitiva a justitiei in privinta numelui, a emblemei si a palmaresului, oficialii Clubului Sportiv al Armatei nu renunta la ideea de a crea o noua echipa. 

Iar pentru inceput, acestia vor redeschide sectia de copii si juniori, pentru care vor organiza primele selectii incepand chiar de saptamana viitoare, dupa cum se arata intr-un comunicat remis Agerpres.

CSA anunta ca mai multe foste glorii, intre care Adrian Bumbescu, Toni Dobos, Radu Troi ori Vasile Aelenei vor urmari copiii care vor veni la selectie si ii vor alege pe cei mai buni pentru a forma echipe pe grupe de varsta.

Acesta este primul pas important facut de CSA dupa ce a castigat in instanta dreptul asupra marcii Steaua. CSA are parte in acest demers si de sprijinul ultrasilor din cele doua peluze, care si-au manifestat si ei dorinta formarii unei noi echipe.

In semn de protest, galeriile Stelei au lansat campania "Nimeni la meci", iar multe voci au garantat ca vor sustine o noua echipa "Steaua" chiar si in liga a 4-a.

Comunicatul CSA Steaua Bucuresti

"Luni, 24 august 2015, incepe actiunea de selectie a copiilor si juniorilor care se vor pregati la Centrul de Fotbal CSA 'Steaua Bucuresti.

Timp de o saptamana, antrenorii stelisti Radu Troi, Vasile Aelenei, Anton Dobos si Adrian Bumbescu vor urmari copiii care vor veni la selectie si ii vor alege pe cei mai buni pentru a forma echipe pe grupe de varsta, care vor fi inscrise in Campionatul Municipiului Bucuresti. 

La selectie sunt asteptati, in echipament sportiv, copiii nascuti in anii 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 si 2006. Toti trebuie sa prezinte o adeverinta medicala prin care se certifica faptul ca sunt apti pentru efort fizic, pentru a putea sustine probele de efort impuse. 

Actiunea de selectie a copiilor si juniorilor care se vor pregati in cadrul Centrului de Fotbal va avea loc in perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua - Ghencea, zilnic, intre orele 08,30-12,30 si 16,00-19,00", se arata in comunicatul Clubului Sportiv al Armatei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies