EXCLUSIV Ultimul transfer pregătit de Universitatea Craiova pentru această iarnă! Anunțul lui Mihai Rotaru

Universitatea Craiova Mihai Rotaru Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 12:33
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 12:40

Universtitatea Craiova a efectuat două transferuri în această iarnă, însă Mihai Rotaru, patronul clubului, anunță că oltenii mai pregătesc o mutare.

Gjoko Zajkov (Vorskla Poltava) și Alexandru Işfan (FC Argeş) au semnat cu Universitatea Craiova în această iarnă, iar un al treilea fotbalist urmează să se alăture echipei zilele viitoare.

Fără să dea un nume, Mihai Rotaru a anunțat că oficialii clubului lucrează în momentul de față pentru a transfera un fundaș stânga, deoarece echipa nu se poate baza în momentul de față decât pe Vătăjelu pentru acea poziție.

Universitatea Craiova mai pregătește un transfer

„Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu... dacă rezolvăm, putem considera că am avut o campanie de achiziții foarte bună.

Nicuțor Bancu va fi apt undeva la sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai, dar fiind sfârșit de campionat, de playoff, nu cred că îl vom arunca în luptă la momentul acela.

Pentru siguranța lui, cred că vom aștepta să aibă și cantonamentul de vară, dar el din punct de vedere medical va fi apt la finalul lui aprilie, acesta e pronosticul celor care l-au filmat”, a spus Mihai Rotaru, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

În primul său meci oficial din 2023, Universitatea va juca în deplasare cu FC Botoşani, pe 21 ianuarie (20:00), în etapa a 22-a a Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!