VIDEO Universitatea Craiova transferă încă un jucător din Liga 1: "Diferența e mică!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 22:46
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 22:46

Universitatea Craiova i-a transferat în această iarnă pe mijlocașul Alexandru Ișfan, de la FC Argeș, și pe fundașul central macedonean Gjoko Zajkov, ultima oară la Vorskla Poltava.

Următoarea țintă a oltenilor este Jair Tavares da Silva (28 de ani), mijlocașul central de la Petrolul Ploiești. Claudiu Tudor, noul președinte al prahovenilor, a confirmat negocierile cu Universitatea Craiova și a anunțat că diferența pentru ca afacerea să se facă este una mică.

Jair, aproape de un transfer la Universitatea Craiova

Transferul lui Jair poate fi facilitat și de problemele financiare ale celor de la Petrolul. Ploieștenii au datorii de peste două milione de euro și au recunoscut că sunt nevoiți să vândă în această iarnă pentru a-și asigura supraviețuirea.

"Discuții sunt pentru Jair. Au fost încă de la meciul cu Rapid, de atunci am fost sunat din partea celor de la Craiova, dar, până nu se concretizează, nu este nimic. Vedem cât costă, prețul îl fixăm zilele următoare. Ei au spus o sumă, dar le-am spus că este prea mică. Vedem, poate găsim un punct comun.

E aproape și departe. Diferența de preț e mică. Eu spun că sunt șanse. Pentru prețul corect e normal ca orice jucător să plece la mai bine. Și pentru club, dar și pentru el", a spus Claudiu Tudor.

Jair a sosit la Petrolul în luna iunie a anului trecut, iar în 22 de meciuri a marcat două goluri și a oferit două pase decisive. Anterior, brazilinul a mai evoluat în țara natală (Ituano) și Finlanda (AC Oulu, Ilves și HJK Helsinki).

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Jair, conform Transfermarkt

Ce mutări a făcut Universitatea Craiova în această iarnă

Antrenor - Eugen Neagoe (nou)

Veniri - Alexandru Ișfan (România / 22 de ani / extremă dreapta / CFC Argeș / 650.000 de euro), Gjoko Zajkov (Macedonia de Nord / 27 de ani / fundaș central / Vorskla Poltava / liber de contract) 

Reveniri după împrumuturi - /

Plecări - Eduard Florescu (România / 25 de ani / mijlocaș ofensiv / FC Botoșani / contract reziliat)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!