GALERIE FOTO Mirko Pigliacelli semnează un nou contract! Fostul portar al Universității Craiova ”a convins pe toată lumea” + ce spune agentul italianului

Mirko Pigliacelli Contract Palermo Serie B Universitatea Craiova Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:05
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:05

Goalkeeper-ul italian s-a transferat în vara anului trecut din Bănie la Palermo, echipă din Serie B.

UPDATE Danilo Caravello, agentul lui Mirko Pigliacelli, a vorbit pentru Tuttomercatoweb despre șansele jucătorului său de a reînnoi contractul cu Palermo: 

"Mirko se dovedește a fi un portar important atât pentru Palermo, cât și pentru campionatul Serie B.

Există voința de a continua împreună pentru o perioadă lungă de timp, cu clubul vom discuta despre asta la momentul potrivit și, când vor fi momentul potrivit și modul potrivit de a aborda problema, vom fi foarte bucuroși să o facem".

Știrea inițială (16 ianuarie)

Transferat în iulie 2022 de la Universitatea Craiova la Palermo, portarul italian Mirko Pigliacelli a făcut până acum un sezon excelent în Serie B.

”Mirko Pigliacelli a convins pe toată lumea după prestațiile sale la Palermo din acest campionat. Au fost făcute primele demersuri pentru o reînnoire a contractului cu clubul rosanero, probabil pentru încă un sezon peste data expirării, deci până în 2026, ajustându-se și salariul. 

Mirko Pigliacelli, integralist în Serie B în acest sezon

Sentimentul este că, în virtutea performanțelor sale, s-ar putea ajunge la un acord de prelungire în lunile următoare. Palermo este activă și lucrează la reînnoirea contractului lui Pigliacelli”, a anunțat luni la prânz Tuttomercatoweb.

După cei patru ani petrecuți în Bănie, italianul a devenit instantaneu titular la Palermo, unde este integralist în acest sezon în cele 20 de etape disputate până acum.

A explicat pentru Sport.ro de ce a plecat de la Universitatea Craiova

Într-un interviu pentru Sport.ro din iulie 2022, Mirko Pigliacelli explica motivele plecării sale din România:

”Eu până acum o lună și ceva nu știam că plec, au fost discuții anii trecuți - că dacă vine o ofertă foarte bună pentru mine sau superbună pentru club, normal că se discută. 

Dar din ianuarie am vorbit cu o persoană din club (n.r.: - Pigliacelli intra în ultimele șase luni de contract) și șase luni la rând acea persoană mi-a spus "niciun fel de problemă, te sun, mai facem, prelungim contractul". 

Și am asteptat, am tot așteptat. Și în fiecare lună mi se spunea același lucru. La un moment dat a venit oferta de la Palermo”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!