VIDEO EXCLUSIV Fotbalistul transferat de Universitatea Craiova, contestat de un fost jucător important din Bănie: „Nu a justificat banii!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 18:14
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 18:21

Universitatea Craiova s-a întărit în această pauză de iarnă, iar oltenii speră să se apropie cât mai mult de liderul Farul înainte de începerea playoff-ului.

Alexandru Işfan este unul dintre fotabaliștii sosiți în Bănie în această iarnă, de la FC Argeș. 650.000 de euro au plătit oltenii în schimbul fotbalistului de bandă.

Mihăiță Pleșan, fost jucător al Universității Craiova, este de părere că suma care s-a plătit pe Ișfan este una prea mare și că acesta nu a justificat în acest sezon.

  • Alexandru Ișfan

Pleșan: „Ișfan n-a demonstrat suma care s-a plătit pe el!”

„În ultima parte a campionatului nu a demonstrat suma care s-a plătit pe el.

În momentul ăsta ceea ce se întâmplă la Pitești este departe de ceea ce se întâmplă la Craiova. Fanii sunt foarte pretențioși și el dacă nu va realiza lucrul ăsta va fi doar unul la numă, care a trecut pe acolo”, a spus Mihăiță Pleșan pentru PRO.

Ajuns în vara anului 2021 de la CS Mioveni, Alexandru Işfan a bifat 67 de meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş, reuşind să marcheze 8 goluri şi să ofere 5 pase decisive.

Format la şcoala de fotbal AS FC Dănuţ Coman, el jucat în cariera sa de până acum la formaţiile Unirea Bascov, CS Mioveni şi FC Argeş.

  • La Universitatea Craiova, Alexandru Işfan va purta tricoul cu numărul 31.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!