EXCLUSIV Ultimele informații despre situația lui Ovidiu Hațegan! Ce s-a întâmplat cu arbitrul FIFA

Ovidiu Hategan arbitru FIFA infarct ovidiu hategan Superliga Ovidiu Hațegan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 09:04
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 10:43

Ovidiu Hațegan (41 de ani) a fost transportat la un spital din Arad după ce a acuzat dureri în zona pieptului, în urma unui antrenament.

Medicii i-au transmis că a suferit un infarct, iar ulterior a fost transportat la Timișoara, acolo unde a fost operat. Din informațiile www.sport.ro, lui Hațegan i s-a montat un stent la inimă. Se pare că totul ar fi pornit de la o venă înfundată.

Oricum, starea de sănătate a arbitrului este stabilă, iar în două zile ar putea fi externat. Investigațiile în ceea ce-l privește pe Hațegan sunt în curs de derulare și, momentan, nu se știe dacă acesta va mai avea voie să facă efort în perioada următoare.

Vestea vine ca o lovitură pentru arbitrajul românesc, chiar în anul în care se va disputa Campionatul Mondial din Qatar, la finalul acestui an. Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român în activitate și ar fi prins mai mult ca sigur câteva partide la turneul final. Pe lista arbitrilor eligibili pentru turneul final se mai află și Istvan Kovacs.

Ovidiu Hațegan a acuzat dureri la inimă după ultimul antrenament

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a spus un apropiat de-ai lui Hațegan conform specialarad.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!