Ovidiu Hațegan a suferit un infarct! Care este starea de sănătate a arbitrului 

Ovidiu Hategan arbitru FIFA ovidiu hategan arbitru campionat mondial Ovidiu Hategan infarct Fotbal intern Ovidiu Hațegan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 08:06
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 10:43

Ovidiu Hațegan (41 ani) a fost internat în spital după ce a acuzat dureri în zona pieptului. 

Arbitrul a fost transportat de urgență la spitalul din Arad după ce a acuzat dureri în zona pieptului, iar acolo medicii i-au transmis că a suferit un infarct. Hațegan a fost transportat ulterior la Timișoara, acolo unde a fost operat, medicii montându-i un stent, informează GSP

Conform sursei citate, Hațegan rămâne internat în spital, acolo unde se va afla sub monitorizarea medicilor până la finalul săptămânii. 

  • Ovidiu Hațegan

Ovidiu Hațegan a acuzat dureri la inimă după ultimul antrenament

Arbitrul FIFA se afla la locuința din Arad în momentul în care au apărut durerile în zona pieptului. O sursă apropiată a lui Hațegan a oferit detalii legate de momentul în care arbitrul a simțit durerea și cum a procedat. 

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a spus un apropiat de-ai lui Hațegan conform specialarad.ro

Arbitrul FIFA se afla pe listă pentru Campionatul Mondial din Qatar 

Odată cu apariția unor astfel de probleme există incertitudini în legătură cu posibilitatea ca Ovidiu Hațegan să mai poată arbitra meciuri pe viitor. Arbitrul se afla pe lista lărgită a arbitrilor propuși pentru Campionatul Mondial din Qatar, alături de Istvan Kovacs. 

Pe lista respectivă sunt 20 de nume în compartimentul 'centrali' și 16 pentru VAR, dintre care vor rămâne doar 10 care vor merge la Campionatul Mondial. Există doar patru țări, pe lângă România, care au câte doi reprezentanți pentru 'postul' de arbitru la Mondial. 

Anglia îi are pe Michael Oliver și Anthony Taylor, Franța pe Clement Turpin și Benoit Bastien și Spania, care are chiar trei reprezentanți, pe Carlos Del Cerro Grande, Gil Manzano și Mateu Lahoz. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!