Liga 1

Ultimele detalii despre negocierile dintre Rapid și Ben Arfa: „Încă nu e închis!”

Rapid continuă negocierile pentru aducerea lui Hatem Ben Arfa în Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 00:18
Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 00:28

Mihai Iosif, antrenorul fără licență al Rapidului, a dezvăluit că giuleștenii nu au renunțat la fotbalistul francez și continuă negocierile pentru a încerca să-l aducă în Liga 1.

Ben Arfa ar urma să primescă un salariu de 10 mii de euro, plus primă de instalare, iar Mihai Iosif se teme că aducerea starului francez ar putea crea probleme financiare clubului.

„Depășind bugetul se crează probleme la salarii. Jucătorii și toți cei care muncesc la clubul respectiv trebuie să-și ia salariul la timp, atât cât este. Acum, toată lumea din club este cu salariile la zi.

Dacă ar veni Ben Arfa pe un salariu mare nu s-ar crea animozități atâta timp cât salariile celorlați ar fi plătite la timp. Și Messi avea salariu... aici e vorba de valoarea individuală a fiecăruia.

Dacă ar ajunge la Rapid ar fi cel mai răsunător transfer din fotbalul românesc. Sunt negocieri. Știe Nico (Daniel Niculae) mai multe. Dar sunt negoieri, încă nu e închis”, a spsu Mihai Iosif la Digi Sport.

Ben Arfa are un CV impresionant. Pe lângă PSG, cel mai ”sonor” nume pe la care a trecut, acesta a mai evoluat și pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, Rennes, Valladolid sau Bordeaux.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies