Hatem Ben Arfa Bordeaux Jocelyn Gourvennec Lille Rapid Franta

GALERIE FOTO Jucătorul la care a visat Rapid vara trecută și-a bătut antrenorul! Ce l-a înfuriat pe Hatem Ben Arfa 

Hatem Ben Arfa a răbufnit după meciul cu Bordeaux. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 15:14
Data actualizarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 15:29

Hatem Ben Arfa (35 ani) a fost marea dorință a Rapidului vara trecută. Chiar Daniel Niculae (39 ani) a vorbit cu jucătorul pentru a-l convinge să semneze cu echipa din Giulești. În cele din urmă, mijlocașul ofensiv a preferat să aștepte o ofertă din campionatul Franței și a semnat cu Lille la începutul lui 2022. 

Scandal după meciul cu Bordeaux

Însă, din iarnă, Ben Arfa bifat doar 8 meciuri pentru noua echipă, 6 în Ligue 1 și 2 în UEFA Champions League, iar la finalul partidei cu Bordeaux, 0-0, a răbufnit. Potrivit Madein Foot, francezul ar fi fost nemulțumit că a fost aruncat în luptă în ultimele 13 minute și i-a cerut socoteală lui Jocelyn Gourvennec (50 ani). Presa din Franța susține că acest conflict a erupt, iar antrenorul lui Lille și Ben Arfa și-ar fi împărțit pumni chiar la finalul jocului. 

De-a lungul carierei, Hatem Ben Arfa și-a trecut în palmares cluburi importante, precum: Lyon, Marseille, Newcastle United, Hull City, Nice, PSG, Rennes, Valladolid și Bordeaux. De asemenea, mijlocașul ofensiv a adunat și 15 meciuri pentru naționala Franței, pentru care a marcat 2 goluri. 

Modifică setările cookies