Liga 1

Ce scrie presa din Franța despre posibilitatea ca Ben Arfa să ajungă la Rapid

Rapid ar încerca să dea lovitura cu transferul lui Hatem Ben Arfa (34 de ani), jucător cu un CV impresionant, trecut pe la granzii din Franța, dar și pe la Newcastle.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 17:07
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 17:10

Vestea a ajuns și la urechile jurnaliștilor din ”Hexagon”, care scriu că Ben Arfa avea în plan să-și continue cariera la un club din Franța, după ce s-a despărțit la finele sezonului precedent de Bordeaux.

Doar că oferta venită din partea giuleștenilor l-ar putea face pe acesta să se răzgândească, notează butfootballclub.fr. Rapid îi oferă acestuia un salariu de 10.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanță.

Chiar și la 34 de ani, Ben Arfa are o cotă de piață impresionantă, de trei milioane de euro, adică aproape jumătate din suma la care este evaluat întreg lotul Rapidului.

Ben Arfa, liber de contract din iulie

 

Ben Arfa are un CV impresionant. Pe lângă PSG, cel mai ”sonor” nume pe la care a trecut, acesta a mai evoluat și pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, Rennes, Valladolid sau Bordeaux.

În 2010, Marseille plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ben Arfa de la Lyon, iar în 2011 a plecat la Newcastle, pentru șase milioane de euro.

Din iuiie, Ben Arfa este liber de contract. În prezent, acesta este cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate.

Rapidul a rămas pe locul doi, chiar dacă a pierdut în etapa a șaptea din Liga 1, cu Universitatea Craiova, 1-2. Giuleștenii au 16 punte și sunt la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies