Liga 1

Rapid bagă mâna adânc în buzunar pentru Ben Arfa! Ce salariu îi oferă giuleștenii

Rapid face eforturi pentru a-l aduce pe Ben Arfa în Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 13:33
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 13:36

Rapid încearcă să dea lovitura pe piața transferurilor și să-l aducă pe Hatem Ben Arfa (34 de ani), mijlocașul trecut și prin curtea celor de la PSG.

Chiar dacă posibilitățile giuleștenilor sunt limitate, aceștia sunt gata să bage mâna adânc în buzunar pentru tansferul francezului. Acestuia i se oferă un salariu de 10.000 de euro pe lună.

La această suma s-ar mai adăuga și bonusuri de performanță, iar contractul ar urma să fie valabil pentru un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Ben Arfa este așteptat să dea un răspuns în câteva zile, anunță ProSport.

Ben Arfa, liber de contract din iulie

 

Ben Arfa are un CV impresionant. Pe lângă PSG, cel mai ”sonor” nume pe la care a trecut, acesta a mai evoluat și pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, Rennes, Valladolid sau Bordeaux.

În 2010, Marseille plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ben Arfa de la Lyon, iar în 2011 a plecat la Newcastle, pentru șase milioane de euro.

Din iuiie, Ben Arfa este liber de contract. În prezent, acesta este cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate.

Rapidul a rămas pe locul doi, chiar dacă a pierdut în etapa a șaptea din Liga 1, cu Universitatea Craiova, 1-2. Giuleștenii au 16 punte și sunt la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj.

CITESTE SI

Modifică setările cookies