ULTIMA ORA | Decizie bizara a FRF: Comisia de Disciplina a modificat suspendarea dinamovistului Filip, la doar doua ore de la anuntul initial

ULTIMA ORA | Decizie bizara a FRF: Comisia de Disciplina a modificat suspendarea dinamovistului Filip, la doar doua ore de la anuntul initial

Este ziua suspendarilor pentru dinamovisti.

UPDATE | Comisia de Disciplina a FRF a schimbat decizia in ceea ce priveste numarul de meciuri in care Steliano Filip va sta in tribune, anunta Digisport.

Potrivit sursei citate, dinamovistul va sta doua runde, nu una, asa cum se anuntase initial.

Comisia de Disciplina a luat aceasta decizie dupa ce a analizat mai bine raportul, in care observatorul a notat "Comportament jignitor al fotbalistului si amenintare la adresa oficialilor de joc".

Suspendarea lui Feussi a ramas aceeasi.


Dinamo nu a pierdut numai meciul cu CFR, cu 2-0, acasa, ci si patru oameni importanti. Matei, Filip, Feussi si Rednic au fost eliminati, iar azi isi vor afla pedepsele.

Conform DigiSport, Steliano Filip si Feussi au primit o etapa de suspendare dupa ce au fost eliminati cu CFR Cluj. Rednic nu se va putea baza pe ei pentru meciul cu Botosani, din deplasare. Fiecare dintre ei a primit si o amenda de 740 de lei.

Rednic si Cosmin Matei vor afla vineri cat vor trebui sa stea pe bara.

"Nu pot sa fiu dezamagit de ei. Trebuie sa-i intelegi si pe ei in situatia in care arbitrul a creat incidentele din teren. Normal, pentru mine, este o pierdere, pentru ca sunt trei jucatori de bază si vin meciuri grele, importante, avem si meci de Cupa a Romaniei saptamana viitoare si, normal, o sa-mi fie greu", a spus Rednic.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies