Liga 1

ULTIMA ORĂ | Paul Anton s-a despărțit de Dinamo. Cele două părți au ajuns la un acord

Dinamo i-a reziliat contractul lui Paul Anton!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 20:54
Data actualizarii: Joi 26 August 2021, 22:50

UPDATE 22:45 Dorit cu insistență de Universitatea Craiova și Rapid, Iuliu Mureșan a oferit detalii despre viitoarea destinație a lui Paul Anton.

Probabil va merge într-o altă țară din ce știu și eu, undeva în Golf”, a declarat directorul executiv al lui Dinamo la DigiSport. 

Anton revenise de curând la antrenamente după o accidentare suferită în luna iulie.

Fostul căpitan al lui Dinamo își exprimase deja intenția de a se despărți de gruparea roș-albă și chiar a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, dezamăgit că nu și-a încasat restanțele salariale din perioada Cortacero.

Dinamo a încercat să renegocieze contractul cu Anton, însă fotbalistul a refuzat o scădere a salariului, motiv pentru care oficialii „câinilor” au decis să-i rupă contractul, lucru permis de starea de insolvență în care se află clubul.

Potrivit informațiilor obținute de sport.ro, cele două parția au întrerupt colaborarea pe cale amiabilă.

Anton voia să continue la Dinamo, dar cu același salariu

„Domnul Anton are o datorie veche pe care domnul administrator s-a angajat că îi găsește soluție, dar cu o singură condiței, să renegocieze, așa cum au făcut ceilași jucători.

El are 19 mii de euro pe lună, care înseamnă cu toate bonusurile, cu totul, vreo 30 și ceva de mii de euro pe lună. Aici domnul Anton o mai lungește, deoarece el și-ar dori toată suma.

Dacă va dori să-i rămână același salariu, Dinamo va denunța contractul, pentru că are dreptul să reducă cheltuielile și va justifica că pentru salariu foarte mare a reziliat contractul. De aia nu poate Federația să-l declare liber de contract pe Anton, pentru că Dinamo este în insolvență și nu poate face acest lucru.

Dacă vrea să-și primească banii, va trebui să se înscrie la masa credală și ce vor primi toți, asta va primi și el. Dar după aia, dacă va vrea să încheie un nou contract nu va mai putea, pentru că Dinamo nu mai are dreptul să transfere. Singura soluție ar fi să încheie un addendum, însă el vrea să semneze cu același salariu, pe care nu-l vrea acum”, a spus Constantin Anghelache la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport, în urmă cu aproximativ o săptămână.

1.1 milioane de euro este cota de piață a lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.com

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies