Marti 10 Aprilie 2018, 16:04

Craiova, masura dura impotriva lui Baluta: TRIMIS LA ECHIPA A DOUA, plus 10.000 € amenda!

Baluta a criticat decizia lui Mangia de a nu-l titulariza in meciul cu FCSB

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

UPDATE | Alexandru Baluta a fost amendat cu 10.000 de euro si va fi trimis la echipa a doua, anunta surse apropiate clubului.

Craiova urmeaza sa dea un comunicat in care va anunta aceste masuri.


Oficialii Craiovei se pregatesc sa ia masuri dupa declaratiile date de Baluta la finalul meciului cu FCSB.

Baluta s-a aratat deranjat de decizia lui Mangia de a nu-l titulariza. Mijlocasul a fost introdus in teren in minutul 58.

"Nu stiu ce a incercat sa imi arate prin asta (n.r Mangia). Eu eram pregatit, m-am pregatit toata saptamana, stiam ce inseamna un meci contra Stelei, pentru ca sunt oltean, si chiar sunt dezamagit de decizia dansului. As fi preferat sa joc de la inceput. A fost frustrant ca am fost rezerva. Cred ca as fi adus si un plus de prospetime, as fi impins mai mult echipa de la spate si sunt sigur ca rezultatul nu mai era acesta", a spus Baluta la interviul de dupa meci (DigiSport).

Cel mai probabil, Baluta se va alege cu o amenda din partea clubului. Oficialii vor comunica in urmatoarele zile decizia luata.Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile