Dinamo a perfectat DOUA transferuri dupa plecarea lui Alexe! Brazilianul Elton se afla la vizita medicala! Pe cine au mai luat "cainii":

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2013, 16:47

	Dinamo a perfectat DOUA transferuri dupa plecarea lui Alexe! Brazilianul Elton se afla la vizita medicala! Pe cine au mai luat "cainii":

►ZlatanERA PSG in direct la Sport.ro si Voyo.ro: PSG – Rapid Viena, vineri 19:30!

Dinamo nu a ramas decat pentru doua zile fara atacant, patronul Negoita reusind astazi sa ii indeplineasca dorinta lui Gigi Multescu si sa ii aduca inca doi fotbalisti.

Cu aproape 2.1 milioane de euro incasate din vanzarea lui Nica si imprumutul lui Marius Alexe la Atalanta Bergamo, respectiv Sassuolo, Negoita a bagat mana in buzunar si a adus doi jucatori. Este vorba despre brazilianul Charles Figueiredo da Silva, poreclit si Elton, fotbalist in varsta de 28 de ani care a evoluat ultima oara la Santa Cruz-RS, in tara natala, si Dusan Savic, un macedonean de 27 de ani care a mai cochetat cu prima liga din Romania.

Savic a mai evoluat la FC Brasov, bifand 10 aparitii din tricoul stegarilor, fara sa inscrie vreun gol. Macedoneanul va incasa circa 8.000 de euro lunar la Dinamo, acesta venind gratis de la Volyn Lutk, formatie clasata pe locul 12 in ultimul sezon din Ucraina.

Cei doi fotbalisti fac in aceste momente vizita medicala si doar o eventuala problema fizica i-ar putea impiedica pe dinamovisti sa ii legitimeze.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT