O echipa de LEGENDA din Romania se ascunde dupa un fake TERIBIL! Sute de mii de fani nu mai inteleg NIMIC! Anuntul facut azi

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2013, 16:13

	O echipa de LEGENDA din Romania se ascunde dupa un fake TERIBIL! Sute de mii de fani nu mai inteleg NIMIC! Anuntul facut azi

"Noi cu cine mai tinem?" Asta e intrebarea la care trebuie sa raspunda suporterii unei echipe uriase din Romania!

Comedia continua la Craiova! Azi, echipa lui Mititelu si-a depus documentele la FRF pentru a se inscrie in viitoarea editie a ligii a doua! Daca acum doua saptamani nu aveau nici macar un club in primele doua divizii, Universitatea se trezeste acum cu doua echipe dintre care sa aleaga!

CS Universitatea, sustinuta de Primarie, si FC Universitatea, patronata de Mititelu, vor avea derby de promovare la anul. Fake-urile celebre Abibas sau Mike, inspirate din marcile originale mult mai celebre, au motive sa fie invidioase pe scenariul gandit in Oltenia. Fanii habar n-au de partea cui sa fie intr-un razboi din care nu mai inteleg nimic!

Universitatea lui Mititelu va juca partidele de pe teren propriu la Severin sau Petrosani, avand un acord cu oficialitatile din ambele orase. CraiOlguta va fi stapana pe Oblemenco, arena care urmeaza sa intre intr-un proces de modernizare serios pana la reluarea campionatului.

CS Universitatea isi prezinta lotul duminica la Sala Polivalenta din Craiova intr-o conferinta de presa la care participa directorul Pavel Badea, viitorul antrenor, Erik Lincar, si directorul sportiv Zeno Bundea. De cealalta parte, Nicolo Napoli a programat reunirea pentru 22 iulie si incearca sa programeze si un amical de top cu o echipa din Serie A.

Camera Deputaților a adoptat legea prin care sunt abrogate pensiile speciale
BRAT