Gest EMOTIONANT al unui SUPER campion din Romania! Momentul senzational care i-a lasat in lacrimi pe copii

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2013, 16:32

►ZlatanERA PSG in direct la Sport.ro si Voyo.ro: PSG – Rapid Viena, vineri 19:30!

Nebunia de la Raliul Sibiului incepe luni, odata cu deschiderea parcului de service. Vali Porcisteanu se gandeste la copii. Pilotul BCR Leasing Rally Team a facut cuplu cu cantareata Alessia. Doar in scop caritabil. In iarna, Porcisteanu l-a adus pe Mos Craciun in bolidul sau la o casa de copii. Pilotul a revenit acum si i-a plimat pe cei mici in masina sa de raliu de 350 de cai putere, in timp ce Alessia i-a invatat sa cante si sa danseze.

“Am cantat cu ei, l-au zapacit pe Vali! Ii tot spuneau sa-I mai plimbe o tura si inca o tura”, spune Alessia. “La mine e episodul doi. Am mai fost prezent aici si de Craciun si atunci a fost o zi fericita”, isi aminteste Porcisteanu.

Cei doi sunt prieteni de peste 10 ani. Pilotul de raliuri o ajuta pe vedeta sa ajunga la timp la concerte. Acum ii va arata cum sa conduca la fel ca un pilot profesionist.

Copii i-au promis ca-I vor tine pumnii lui Porcisteanu la Raliul Sibiului. Bolizii de sute de cai vor face parada in centrul Sibiului joi, de la ora 20. Startul festiv se va da de la ora 20:30.

Camera Deputaților a adoptat legea prin care sunt abrogate pensiile speciale
BRAT