ULTIMA ORA: Decizie RADICALA din partea lui Duckadam: "Renunt definitiv la fotbal!" Ce oferte a primit fostul portar

ULTIMA ORA: Decizie RADICALA din partea lui Duckadam: "Renunt definitiv la fotbal!" Ce oferte a primit fostul portar

Helmut Duckadam a facut anuntul in aceasta dimineata.

Fostul portar si-a dat demisia din postura de presedinte de onoare al FCSB chiar in ziua meciului cu CFR Cluj. Anuntul a socat pe toata lumea, iar azi a venit cu o alta decizie surprinzatoare.

"E o decizie surprinzatoare pentru cei care nu stiau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gandit multe nopti la modul cum voi face acest anunt. Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r FCSB), dar a fost o decizie buna, ma simt bine la ora actuala. Renunt la fotbal definitiv, nu mai vreau sa merg la alte echipe.

Am primit niste oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o sa-mi poarte numele din toamna. Ieri am primit o oferta de la Robert Cazanciuc ca sa fiu consilierul Senatului pentru probleme de sport, deci viata merge inainte si sunt foarte linistit.", a spus Duckadam la Antena 1.

Eroul de la Sevilla nu mai era multumit dupa ce Gigi Becali i-a redus drastic salariul. Duckadam le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi, insa spune ca nu s-a simtit implicat la echipa de catre antrenor si a preferat sa ia aceasta decizie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază în partida Danemarca - Finlanda. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies