Gigi Becali FCSB Poli Iasi Stefan Tarnovanu Superliga

Ultima lovitură dată de Becali! A plătit 150.000 de euro pentru jucătorul care l-a impresionat

Gigi Becali a investit 150.000 de euro pentru unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB din ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 10:16
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 10:17

Ștefan Târnovanu (22 de ani) a atras atenția cluburilor din străinătate, așa cum susține Gigi Becali, motiv pentru care patronul de la FCSB a decis să facă o investiție în ceea ce-l privește pe tânărul portar.

Becali a cumpărat procentele pe care Poli Iași le avea pentru Ștefan Târnovanu!

Becali a decis să cumpere procentele pe care Poli Iași le-a păstrat dintr-un viitor transfer al lui Ștefan Târnovanu. Mai exact, FCSB a plătit 150.000 de euro pentru 15% din drepturile portarului, potrivit GSP.ro.

Recent, patronul de la FCSB a dezvăluit că ar vrea să încaseze aproximativ cinci milioane de euro pentru transferul lui Ștefan Târnovanu.

În cazul în care Târnovanu va pleca de la FCSB, Nicolae Dică (42 ani) are deja soluția pregătită. Antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, 1-1, că Andrei Vlad (23 ani) este pregătit să revină în poarta FCSB-ului. 

„Orice jucător trebuie să fie pregătit. Asta le transmit jucătorilor. Că intră 5 minute, 10 minute, 90 de minute, orice jucător trebuie să fie pregătit oricând. Să fie pregătit să intre. El (n.r. Andrei Vlad) se antrenează normal, este un jucător profesionist.

Este normal să fie dezamăgit sau supărat că nu apără, altfel nu ar fi normal dacă nu ar fi supărat. Nu arată acest lucru, dar este clar că e supărat.

Se antrenează 100% în fiecare zi şi îşi aşteaptă momentul. Cum Târnovanu şi-a aşteptat momentul, aşa şi el. Dacă el va intra pe teren şi va da totul, nu va mai ieşi din echipă”, a declarat Nicolae Dică.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies