FCSB Andrei Vlad Stefan Tarnovanu transfer tarnovanu Superliga

FCSB are soluții dacă Târnovanu va fi vândut: „Dacă va da totul, nu va mai ieși din echipă!” 

Ștefan Târnovanu (22 ani) este cel mai curtat jucător al FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 09:15
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 09:36

După ce l-a vândut pe Florin Tănase (27 ani) la Al-Jazira, în schimbul a 3 milioane de euro, Gigi Becali (64 ani) mai pregătește un transfer răsunător. Surprinzător, cel mai curtat jucător din lotul vicecampioanei este Ștefan Târnovanu (22 ani), informație confirmată și de patronul FCSB-ului. Acesta a dezvăluit că două cluburi sunt interesate de serviciile portarului său. 

„Am și ofertă de 5 milioane de Târnovanu. Sunt două echipe. Una din Portugalia, una din Franța. Vin să negocieze la 5 milioane. Dacă iau atâția bani, mă mai interesează pe mine cine apără? Intru eu în poartă. E portar de viitor, sunt 5 milioane”, a declarat Gigi Becali la DigiSport, săptămâna trecută. 

În cazul în care Târnovanu va pleca de la FCSB, Nicolae Dică (42 ani) are deja soluția pregătită. Antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, 1-1, că Andrei Vlad (23 ani) este pregătit să revină în poarta FCSB-ului. 

„Orice jucător trebuie să fie pregătit. Asta le transmit jucătorilor. Că intră 5 minute, 10 minute, 90 de minute, orice jucător trebuie să fie pregătit oricând. Să fie pregătit să intre. El (n.r. Andrei Vlad) se antrenează normal, este un jucător profesionist.

Este normal să fie dezamăgit sau supărat că nu apără, altfel nu ar fi normal dacă nu ar fi supărat. Nu arată acest lucru, dar este clar că e supărat. Se antrenează 100% în fiecare zi şi îşi aşteaptă momentul. Cum Târnovanu şi-a aşteptat momentul, aşa şi el. Dacă el va intra pe teren şi va da totul, nu va mai ieşi din echipă”, a declarat Nicolae Dică.

Modifică setările cookies