Luni 26 Iunie 2017, 21:02

"Uite ce-nseamna sa fie cascavalul! Sunt toti aici, calare!" Ce a zis Contra cand i-a vazut pe jucatorii CFR-ului in Slovenia

Bokila a fugit de Dinamo la Cluj, iar azi s-a trezit cu Contra peste el in cantonament. Contra e invidios pe CFR. Clujenii au bani si-i fac toate poftele lui Petrescu.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Contra e suparat pe Bokila. A negociat cu Dinamo si a semnat cu CFR. Ca sa evite intalnirea cu Contra, Bokila a luat-o prin padure spre terenul de antrenament. Dinamo si CFR sunt in cantonament in Slovenia.

"Ce insemana sa fii echipa cu bani.. atrageti si toata presa din Romania! CFR-ul si Dan Petrescu si-s toti aici calare.. ce inseamna sa fie cascavalul", a glumit Contra cand i-a vazut pe CFR-isti.

"Voi chiar nu transferati pe nimeni?"- i-a intrebat Muresan pe dinamovisti.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”