Liga 1

Uite, Becali! Suporterii FCSB au ales. Antrenorul dorit de 67% dintre fani, potrivit unui sondaj realizat de SPORT.RO

Toni Petrea s-ar putea despărți de FCSB în vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 11:21
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 11:29

Gigi Becali a dezvăluit că Toni Petrea ia în calcul să se despartă în viitorul apropiat de FCSB. Cu toate acestea, patronul vicecampioanei l-a rugat pe tehnician să nu se grăbească în luarea unei decizii.

„A zis că se gândește să vadă dacă mai continuă. I-am spus să se gândească bine. Așa a făcut și atunci, că vrea să plece. Din punctul meu de vedere, nu, dar întrebați-l pe el. Ce vină să aibă Toni Petrea când un portar vine ”bă, vreau să mănânc și eu bătaie astăzi!”, spunea Gigi Becali, la PRO X, la începutul lunii martie.

  • Gigi Becali

Suporterii nu ar spune nu unei colaborări cu Șumudică

Marius Șumudică încearcă să profite de incertitudinea de la FCSB și anunță că este gata de o colaborare cu trupa lui Becali.

„Aș fi avut, săptămânal, discuții cu patronul clubului. I-aș fi spus strategia mea. Dacă nu l-aș fi convins, probabil că apăreau anumite diferende. Exista posibilitatea să plec din stadion dacă simțeam că se întâmpla ceva prin spatele meu. Eu chiar am discutat cu el. La mine, contractul n-a căzut din această cauză.

La FCSB, antrenorul e cel care pregătește echipa de luni până la ora jocului. Nu vine Gigi să spună ce trebuie să facă la antrenament. Se sfătuiesc înainte de meci. E clar că există discuții”, a susținut Marius Șumudică.

În acest context, SPORT.RO a lansat un sondaj de opinie pentru a afla și poziția suporterilor „roș-albaștri” vizavi de o posibilă sosire a lui Șumudică la FCSB.

25 de mii de suporteri au votat în sondajul sport.ro, iar 63% dintre aceștia consideră că „Șumi” este o variantă bună pentru FCSB, în timp ce 37% nu susțin o asfel de mutare.

Marius Șumudică este liber de contract din 7 februarie 2022, când s-a despărțit de turcii de la Yeni Malatyaspor.

Modifică setările cookies