Razvan Zavaleanu Dinamo Superliga Nu e Rednic! Răzvan Zăvăleanu vrea să aducă un antrenor de renume în Ștefan cel Mare

Zăvăleanu, nemulțumit de una dintre deciziile luate de Rednic înainte de a fi demis: „Nu am venit să devalizăm echipa”

Dinamo a ajuns la al șaptelea antrenor în acest an.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 22:08
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 23:57

Echipa a fost pregătită de Jerry Gane, Gheorghe Mulțescu, Dusan Uhrin, Sorin Colceag, Dario Bonetti și Mircea Rednic, iar acum a ajuns pe mâinile lui Flavius Stoican, cel care revine la echipa de la care a plecat în 2015.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, spune că el nu s-a implicat direct în demiterea lui Rednic, însă a fost surprins, când a auzit din presă, câți jucători sunt pe lista neagră a lui Rednic.

Cred că la un moment dat își punea serios problema (n.r. - Mureșan) că dacă nu se rezolva relația dumnealui cu domnul Rednic, să părăsească echipa. Până la urmă, a luat decizia pe care a considerat-o cea mai bună pentru echipă.

Din păcate, prima oară am văzut numele acestor jucători în presă, nu am avut o discuție. Am cerut să ne fie prezentate referate pentru fiecare jucător în parte pentru că nu am venit la Dinamo să devalizăm echipa.

Patrimoniul este format inclusiv din valoarea jucătorilor. Datoria noastră este să vindem jucătorii, nu să-i pierdem gratis. Mi-ar fi fost greu să accept că 14 sau 19 jucători să fie pierduți gratis, fără ca Dinamo să încaseze vreun ban”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!