Steaua FC Clinceni Gigi Becali Liga 1

Au luat 6 jucatori de la FCSB! Becali si-a dat imediat acordul. Printre ei e si pustiul pe care voia 50 de milioane. Anunt de ultima ora

Becali se implica serios la un alt club si a acceptat ca 6 dintre jucatorii sai de la FCSB sa ajunga in B vara asta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 August 2018, 17:01
Data actualizarii: Vineri 03 August 2018, 18:30

Toti la aceeasi echipa! Prietenia dintre stelisti si FC Clinceni e tot mai stransa. Nu mai putin de 6 fotbalisti aflati sub contract cu Steaua au fost cedati la Clinceni pentru sezonul urmator.

Cel mai important nume: Vlad Mihalcea. Pustiul de 19 ani a fost adus de Radoi la FCSB acum 3 ani, iar Becali i-a stabilit clauza de reziliere la 50 de milioane de euro. Dupa plecarea lui Mirel, Mihalcea n-a mai primit prea multe sanse. A fost cedat la Timisoara si Voluntari, insa n-a convins ca poate juca in prima liga si s-a intors repede la baza din Berceni. Sezonul trecut, Mihalcea a jucat tot la Clinceni. Alaturi de el vor fi in urmatorul campionat Ovidiu Horsia, Robert Ion, Mihailo Mitrov, Alexandru Nicola si Alexandru Dinu.

De asemenea, la Clinceni vor juca sezonul viitor si Costin Gheorghe, Razvan Patriche (ambii ex-Sportul) si Vasile Olariu (ex Branesti, Brasov).

 

Modifică setările cookies