TUN de 1,3 milioane la Dinamo! Rednic scapa de un jucator cu care s-a certat si aduce altul gratis
Miercuri 24 Februarie 2016, 11:48

TUN de 1,3 milioane la Dinamo! Rednic scapa de un jucator cu care s-a certat si aduce altul gratis

Dinamo e aproape sa-l vanda pe Steliano Filip in Rusia! 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Chiar daca perioada de transferuri s-a incheiat, Dinamo e aproape sa legitimeze un jucator nou. Este vorba despre Andrei Peteleu, jucator care a depus memoriu la LPF sa devina liber de contract din cauza datoriile pe care Petrolul le are la el. Peteleu a dat probe iarna asta la Celtic, insa nu a fost oprit in lot de echipa scotiana.

Daca il ia pe fundasul de la Petrolul, Dinamo il vinde pe Steliano Filip in Rusia. TSKA Moscova a facut oferta de 1,3 milioane de euro pentru fostul capitan al dinamovistilor, anunta Digi. Filip a intrat in conflict cu Mircea Rednic dupa ce a ramas fara banderola de capitan. Si Dinamo Moscova se intereseaza de Filip, mai scrie sursa citata, insa doar TSKA a facut o oferta.

10 transferuri a facut Dinamo in aceasta iarna.
11 jucatori au plecat din club in ultima perioada. 1 comentarii
  • 25 2016
    Gogu Ăsta-i tun? Tun este folosirea GRATUITĂ a bradului Dinamo (sau MAI a evaluat brandul ca fiind ZERO?) de către mult "iubitul" (de către patronul SRI) Negoiță, "patron" în acte (nu ca Becali!) la echipa Dinamo 2004! Și Steaua și Dinamo (care a trecut și printr-o schimbare majoră de nume, Unirea Tricolor, parcă?) au fost desprinse de cluburile departamentale ca urmare a solicitării UEFA, fca urmare a aceeași HG dată de Radu Vasile, dar sunt tratate diameral opus de "organili" statului (de) drept, să trăiți!...
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT