Transferul care ar transforma Petrolul intr-o adevarata forta: "Vreau sa ma intorc la Ploiesti!" Bokila explica de ce n-a ajuns la Steaua:

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 12:15

	Transferul care ar transforma Petrolul intr-o adevarata forta: "Vreau sa ma intorc la Ploiesti!" Bokila explica de ce n-a ajuns la Steaua:

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro: sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Jeremy Bokila vrea sa se intoarca la Petrolul. Atacantul care a 'dezertat' chiar inainte de Supercupa cu Steaua le transmite oficialilor de la Ploiesti ca este deschis la negocieri.

"Este posibil ca intr-o zi sa revin la Petrolul, eu asa sper. Niciodata nu poti sa stii. As vrea sa ma intorc, pentru ca oamenii acestia s-au purtat frumos cu mine. Inca pastrez legatura cu ei si sper sa o fac in continuare, pentru ca ei m-au tratat foarte bine", a declarat congolezul pentru Dolce Sport.

Bokila spune ca n-au existat niciodata discutii serioase pentru un transfer la Steaua, chiar daca el s-a aflat in vara pe lista lui Laurentiu Reghecampf.

"Steaua cred ca este un capitol inchis, deoarece de cand am plecat din Romania si pana acum nu am auzit nimic din partea lor. Pentru mine, Steaua este un capitol inchis.", a mai spus Bokila.

Plecat in vara de la Petrolul, Bokila a ajuns in Rusia, la Terek Groznii, unde n-a reusit sa se impuna. A jucat doar 9 meciuri si a marcat un singur gol.

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies