'Samba girls', la Baia Mare! HCM a transferat doua campioane mondiale! Paula Ungureanu si Ada Nechita si-au prelungit contractele!

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 11:47

	'Samba girls', la Baia Mare! HCM a transferat doua campioane mondiale! Paula Ungureanu si Ada Nechita si-au prelungit contractele!

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro: sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Componentele nationalei de handbal feminin a Braziliei, Alexandra do Nascimento si Barbara Arenhart vor juca la HCM Baia Mare din viitorul sezon, echipa care a anuntat si prelungirea contractelor cu Paula Ungureanu si Ada Nechita.

Potrivit anuntului de vineri seara al clubului austriac Hypo Viena, la care evolueaza in prezent extrema dreapta Do Nascimento si portarul Arenhart, cele doua handbaliste au ajuns la un acord cu HCM Baia Mare, la care vor evolua din viitorul sezon.

"Samba girls", cum le numeste Hypo Viena, sunt campioane mondiale in 2013 cu nationala Braziliei, in acelasi an cucerind Cupa Cupelor cu campioana Austriei.

Tot vineri, intr-o conferinta de presa, HCM Baia Mare a anuntat si prelungirea contractelor pe o perioada de doi ani cu portarul Paula Ungureanu si extrema dreapta Ada Nechita.

Clubul baimarean poarta negocieri in aceasta perioada cu mai multe jucatoare din Europa si din propriul lot in vederea formarii unei echipe competitive pentru viitorul sezon.

Sursa: MEDIAFAX

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland” din Brașov GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies