Transfer SOC pentru Tamas! Pleaca la alta echipa din Liga 1 si se bate la titlu! Schimb incredibil cu jucatorul evaluat la un milion de euro

Transfer SOC pentru Tamas! Pleaca la alta echipa din Liga 1 si se bate la titlu! Schimb incredibil cu jucatorul evaluat la un milion de euro

Gabi Tamas ar putea pleca de la Astra Giurgiu. E dorit insistent de Craiova!

Fosta echipa a lui Victor Piturca pregateste schimbul iernii cu Astra Giurgiu. Oltenii vor sa il aduca pe Gabi Tamas in Banie, la schimb cu Alex Ionita, dupa cum scrie Fanatik.

Desi presa il dadea ca si plecat la Rapid Bucuresti, negocierile cu giulestenii nu s-au finalizat. Ionnita n-a confirmat nici pe Oblemenco, dupa un an slab la CFR. Oltenii au acordul campioanei sa-l redirectioneze, in speranta ca va reusi sa-si recapete cea mai buna forma.

Alex Ionita are sanse mari sa ajunga la Astra Giurgiu, la schimb cu Gabriel Tamas. Ionita a plecat de la Astra in ianuarie 2018 pentru un milion de euro. Mijlocasul ofensiv n-a reusit insa in niciun moment sa atinga acelasi nivel de forma de la Astra si a facut tusa atat cu Dan Petrescu antrenor, cat si cu Conceicao, Papura sau Piturca.

Ionita a mai jucat la Astra timp de 4 ani, in perioada 2014-2018. Alex e un produs al Rapidului, echipa unde ar fi vrut sa joace si in 2020.

De cealalta parte, Tamas e nemultumit de problemele financiare de la Astra si cauta solutii de iesire. Fundasul si-ar fi dorit sa revina in Israel, la Hapoel Haifa, dar n-a primit nicio propunere concreta, asa ca varianta de a juca la Craiova pana la finalul sezonului ii surade.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Animație grafică: Cum arată Bucureștiul promis de Nicușor Dan și de noii primari de sectoare
BRAT