Transfer rasunator! Gica Hagi il transfera pe fiul unui fost mare international roman! A jucat la AS Roma si CFR Cluj!

Transfer rasunator! Gica Hagi il transfera pe fiul unui fost mare international roman! A jucat la AS Roma si CFR Cluj!

Viitorul a transferat un jucator de 19 ani.

Gica Hagi a decis sa faca un transfer in ultima zi de mercato. "Regele" s-a inteles cu AS Roma si CFR Cluj pentru transferul lui George Ganea, scrie ProSport. Fotbalistul de 19 ani este fiul fostului mare international roman, Ionel Ganea.

George a fost in lotul clujenilor inca de la inceputul sezonului, insa Toni Conceicao nu i-a oferit foarte multe sanse. Tanarul atacant a debutat la CFR Cluj intr-un meci din Cupa Romaniei, impotriva Chindiei Targovieste.

Fiul lui Ionel Ganea a apartinut de AS Roma, echipa care il imprumuta constant in Serie B si Serie C. In vara lui 2018, George a luat decizia de a se intoarce in Romania, la CFR, fiind detinut de ambele cluburi. Dupa numai 6 luni, tanarul atacant a decis ca este mai bine pentru el sa se transfere la o echipa care se bazeaza mai mult pe jucatorii tineri. Patronul si antrenorul de la Viitorul s-a inteles cu ambele formatii pentru aceasta mutare.

Tanarul jucator va avea mai multe sanse la Viitorul, pentru ca Gica Hagi se baza pe un singur atacant veritabil, Rivaldinho, cel care nu a convins in Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies