Fotbal in sange! Bogdan Hofbauer, despre atacul criminal al lui Viera asupra lui Ianis Hagi

Sambata 23 Februarie 2019, 16:02

	Fotbal in sange! Bogdan Hofbauer, despre atacul criminal al lui Viera asupra lui Ianis Hagi

Citeste si: Viitorul, comunicat oficial dupa intrarea criminala asupra lui Ianis: "A fost premeditat!" Cat lipseste Ianis

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Daca ii spui lui Viera ca e batut in cap, se supara. Cum care Viera? Cel care a intrat criminal aseara, sa ii rupa piciorul lui Ianis Hagi. Am auzit si expresia "animalic". Nu e asa, animalele nu au rautate.

Daca impartim lumea fotbalistilor intre cei care stiu fotbal si cei care le rup oasele, ii preferam pe primii. Viera nu e Vieri si peste ani, fotbalul nu il va retine. Ii retine insa pe Dobrin, Balaci, Hagi. E vorba de Hagi tatal in enumerarea asta, dar si Ianis a ales calea fotbalului curat, fotbalului frumos. Inregistrari cu doua goluri reusite de Ianis anul trecut la nationala de tineret au curs pe site-uri de pe mai multe continente. Dar acest articol nu este despre Ianis, e despre Viera. Apropos, nu imi amintesc de vreo lauda asupra lui Viera prin presa din strainatate.

Dar cat de rau este Viera?

Citeste continuarea articolului pe hoffline.ro

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT