Falimentul Vasluiului, teapa de 100 de milioane €? Reactia lui Porumboiu: 

Viorel Hizo Vaslui Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 11:40
Data actualizarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 14:55

Falimentul clubului FC Vaslui a lasat in urma datorii de aproape 100 de milioane de euro, scrie antitepari.ro

UPDATE: Reactia lui Adrian Porumboiu

"Nu stiu de unde este scoasa suma de 100 de milioane, dar cred ca e tot la fel de 'adevarata' ca si datoria catre Hizo. Ceea ce este adevarat e ca firmele mele au de recuperat suma de 28 de milioane de euro."

"350.000 de euro, datoria catre Hizo, mi se pare nastrusnica. Nu poate fi reala.", a declarat Porumboiu pentru sport.ro.


Site-ul antitepari.ro scrie ca falimentul Vasluiului a produs o gaura de 92 de milioane de euro celor care isi cer acum in instanta drepturile neonorate.

Pe lista creditorilor se afla si Viorel Hizo, fost antrenor in perioada "europeana" a clubului, cu 350.000 de euro de recuperat, dar sursa citata precizeaza ca sansele pentru ca acest lucru sa se intample sunt foarte mici.

"Fostul antrenor Viorel Hizo a solicitat 1,584 milioane lei (peste 350.000 euro), dar i-a fost admisa o creanta de numai 18.460 lei, administratorul judiciar motivind ca aceasta este suma care reiese din contractul individual de munca!"

"Creditorii au sanse aproape nule de a-si recupera banii, in conditiile in care valoarea activelor imobilizate ale societatii este zero;"

"In tabelul preliminar al creantelor societatii SPORTING CLUB SA, care administra fosta echipa de fotbal a Vasluiului, au fost admise solicitari in valoare de peste 412 milioane de lei, din care 30,7 milioane de lei creante admise sub conditie; in bilantul pe 2013 apar datorii de 2,5 ori mai mici!, scrie antitepari.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!