SONDAJ: Voteaza sportivul roman al anului! Cine a impresionat cel mai mult in 2014?

SONDAJ: Voteaza sportivul roman al anului! Cine a impresionat cel mai mult in 2014?

Voteaza sportivul anului pe www.sport.ro! 

In 2014, romanii si-au indreptat din nou atentia catre tenis! Simona Halep are meritul asta. Milioane de oameni au stat cu sufletul la gura pe parcursul anului, la finala de la Madrid, de la Roland Garros, la semifinala de la Wimbledon sau la finala de la Turneul Campionilor. La 23 de ani, Simona Halep a ajuns pe locul 2 mondial pentru o scurta perioada, apoi a picat pe 3, cele mai bune performante de acest gen pentru tenisul feminin din Romania.

Halep nu a fost singura sportiva cu performante mari pe plan mondial. Larisa Iordache a fost cea mai medaliata sportiva de la Campionatele Europene de gimnastica si a luat argintul la Campionatul Mondial.

"Messi" din handbalul mondial, Cristina Neagu, si-a revenit dupa o accidentare grava si a jucat finala Ligii Campionilor cu Buducnost.

Romania se descurca bine si in lupte. Benny Adegbuyi, romanul din Cluj cu tata nigerian, a urcat pana pe locul 3 in clasamentul Glory si se va lupta pentru titlul mondial in scurt timp!

Ana Maria Branza ramane una din cele mai mari din scrima. Ea a cucerit titlul european in 2014 si se afla pe locul 4 mondial! 

Care a fost sportivul anului? (34998 voturi)
 
Larisa Iordache
2722 voturi
 
Cristina Neagu
1510 voturi
 
Simona Halep
85.08%29778 voturi
 
Benny Adegbuyi
602 voturi
 
Ana Branza
386 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies