NEWS ALERT Transfer de top la Dinamo! Fundaș central născut în Ghana, dar titular în naționala din Togo și cu meciuri în cupele europene

Kennedy Boateng Austria Lustenau Dinamo nationala din Togo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 12:22
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 12:45

”Câinii” lui Zeljko Kopic se întăresc și în defensivă.

”Bine ai venit, Kennedy BOATENG!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, transferul internaționalului togolez Kennedy Kofi Boateng.

Născut pe 29 noiembrie 1996 (27 de ani), Kennedy, 1.91m, joacă pe postul de fundaș central și a evoluat ultima dată în Bundesliga Austriei, la Austria Lustenau. 

În cadrul reprezentativei Republicii Togoleze, Kennedy a debutat la 25 de ani și a jucat în 7 partide, 5 amicale și 2 oficiale pentru calificările la Cupa Africii.

Kennedy Boateng va îmbrăca tricoul lui Dinamo până în 2026”, a anunțat Dinamo luni la prânz, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Interesant este că, de fiecare dată când a jucat pentru naționala din Togo, Boateng a fost integralist!

Cu CD Santa Clara din Portugalia, noul fundaș central al ”câinilor” a evoluat inclusiv în cupele europene.

Young Dinamo! "Câinii" au schimbat strategia de transferuri

Pentru prima dată în ultimii ani, Dinamo pare să aibă o strategie de transferuri și nu mai aduce doar fotbaliști străini propuși de impresari. Dinamo i-a prezentat deja pe foștii sau actualii internaționali de juniori Cătălin Cîrjan (21 de ani / Arsenal / mijlocaș central), Adrian Caragea (18 ani / Sassuolo / extremă stânga), Alexandru Roșca (20 de ani / Șelimbăr / portar), Cristian Licsandru (21 de ani / CS Tunari / mijlocaș central) și Raul Rotund (18 ani / Șelimbăr / mijlocaș central), iar Darius Gavrilă (17 ani / mijlocaș central ofensiv) a fost promovat de la academie. 

În perioada următoare se așteaptă ca bucureștenii să anunțe transferurile altor jucători tineri formați în străinătate, precum Răzvan Pașcalău (20 de ani / Lecce / fundaș central), Andrei Mărginean (22 de ani / Ternana / mijlocaș central) și Rareș Burnete (20 de ani / Lecce / atacant). De asemenea, Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Deniz Giafer (CS Tunari), Valentin Borcea (CS Tunari), Cristian Ionescu (CS Blejoi) și Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia) au revenit după împrumuturile din sezonul trecut. Echipa pare să-și fi rezolvat măcar lista cu jucătorii pentru Regula U21, în privința căreia a avut mari bătăi de cap în sezonul trecut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!