Torje: "Trec printr-o pasa proasta, dar o scot eu la capat!"

Marti 11 Martie 2008, 10:36
"NU VREAU SA COMENTEZ CE A ZIS DOMNUL MULTESCU DESPRE MINE!"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Inima Banatului nu este si inima dinamovistilor! Micutul Torje nu aeusit sa se adapteze la gruparea din Stefan cel Mare, dar spera sa-si revina si sa ajunga la forna maxima. 

"Nu m-a deranjat ca am fost rezerva, pentru ca oricum nu eram pregatit suta la suta. Nu puteam duce un meci intreg, iar Ianis a fost intr-o forma mai buna decat mine. Nu-mi convine sa fiu rezerva, dar muncesc pentru a-mi recapata locul in echipa. Depinde doar de mine daca joc sau nu! Nu e nici un fel de problema, nu vreau sa comentez ce a spus domnul Multescu. E mai greu pentru mine la inceput, dar treptat imi voi da drumul la joc, vreau sa-i multumesc pe toti cei care au incredere in mine.Nu se poate spune ca am vreo problema psihica, poate ca trec printr-o pasa proasta. In viata unui fotbalist exista momente bune si proaste, dar o scot eu la capat", a spus Torje pentru Gazeta Sporturilor.

 

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT