Furioși, fanii i-au dat lui Sorescu tricoul jos de pe el! Ce a declarat jucătorul după înfrângerea cu Mioveni 

Deian Sorescu Real Madrid Superliga
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 20:26
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 20:38

Dinamo a pierdut duelul cu CS Mioveni, 1-2. 

Fosta ”lanternă roșie” a condus până în minutul 93, dar s-a văzut învinsă la finalul meciului. Suporterii au fost furioși de deznodământul partidei, astfel că și-au vărsat nervii pe jucători, cerându-le să își dea jos tricourile. Mai mult, în cazul lui Sorescu, acești au reușit să îl dezbrace, după ce inițial l-au chemat pentru a-i vorbi.

Reacția lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, marcatorul golului lui Dinamo, a vorbit după meci de soarta partidei, dar și de reacțiile fanilor.

Veneam după o victorie, aveam alt moral şi credeam că putem lua cele trei puncte. Am luptat, dar la fel ca la celelalte meciuri pierdem pe final. Când văd tabela şi văd ca e minutul 80 deja încep sa tremur.

Nu ştiu de ce avem problema asta, probabil cei din staff se vor ocupa de asta. Păcat că am avut meciul în mână. M-au chemat fanii să vorbesc... M-au tras de tricou şi mi-au dat tricoul jos. Ii înţeleg.

Îmi găsesc greu cuvintele şi nu ştiu ce pot să mai zic. Am încetat să mă uit la celelalte meciuri pentru că cel mai important e ce facem noi... Mergem acolo la Farul cu un singur gând: să căştigăm. Nu ştiu ce trebuie să se întâmple la Dinamo din iarnă ca să se schimbe ceva...

Eu mai vreau să rămân. Nu am făcut niciodată jumătăţi de măsură. Am venit cu braţele deschise”, a declarat Deian Sorescu după meci. 

Sursa foto: Instagram viata_de_caine11

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!