De ce a greșit Sorescu în incidentul în care a fost umilit de fanii lui Dinamo 

Deian Sorescu Bogdan Stelea Deian Sorescu - fani Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 14:05
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 14:54

Deian Sorescu a fost protagonistul unui incident neplăcut la finalul meciului CS Mioveni - Dinamo 2-1.

Bogdan Stelea, fostul portar al lui Dinamo, a comentat incidentul de la finalul partidei de la Mioveni și spune că Sorescu a greșit pentru că s-a expus într-un moment delicat.

Timișoreanul s-a dus să discute cu fanii echipei sale, s-a apropiat de ei, iar câțiva suporteri i-au smuls tricoul de pe el, ca un semn de nemulțumire în care voiau să arate că actualii jucători ai lui Dinamo nu merită să poarte tricoul formației din Ștefan cel Mare.

Opinia lui Bogdan Stelea, un portar care a trecut prin multe

”În momentul în care, după un astfel de meci, te duci acolo să stai de vorbă cu ei, se poate întâmpla orice, mai ales că sunt nervoși. Te expui. Nu ei l-au chemat. Nu e un mod de a te manifesta, dar de asta se întâmplă ce se întâmplă și în teren.

Cu tot respectul pentru jucători, până la o anumită limită sunt ok, dar nu se respectă, nu au personalitate, nu au mândrie. Se duc și lasă capul jos când sunt chemați. Lasă capul jos la primul lucru contra care se întâmplă pe teren”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit digisport.ro.

După ce și-a spus opinia despre meci, la finalul interviului de după partida de la Mioveni, Deian Sorescu a explicat ce s-a întâmplat la discuția cu fanii. 

”M-au chemat să vorbim, mi-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, vor ca Dinamo să fie sus, dar, nu știu ce să mai spun. Îmi găsesc cu greu cuvintele”, a mărturisit Sorescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!