Toni Petrea dezvăluie decizia drastică a lui Becali în privința lui Keșeru: "Asta mi-a comunicat". Ce se întâmplă cu Radunovic

Toni Petrea Claudiu Keseru FCSB Gigi Becali Risto Radunovic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 19:41
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 19:42

CS Mioveni - FCSB, meci contând pentru etapa cu numărul 27 din Liga 1, se joacă azi, de la ora 19:55.

Claudiu Keșeru, Risto Radunovic și Florinel Coman, ultimul pozitiv la testul gripal, nu se regăsesc în lotul lui FCSB pentru această partidă, iar Toni Petrea a oferit detaliile despre situațiile lor.

Claudiu Keșeru, scos din lot de Gigi Becali

În cazul lui Keșeru, Toni Petrea a recunoscut că este vorba de o decizie a lui Gigi Becali, în timp ce Risto Radunovic acuză probleme medicale asemănătoare cu cele ale lui Florinel Coman.

"Radunovic a acuzat ceva probleme medicale, cam aceleași simptome precum Coman. Ieri a făcut un test, la COVID-19 e negativ, dar nu se simte foarte bine și a trebuit să nu-l luăm în lot. Keșeru, ce să zic? Conducearea clubului mi-a comunicat că, cel puțin pentru moment, nu mă bazez pe el și cam atât. N-aș vrea să comentez altceva.

(n.r - despre Valentin Gheorghe) S-a dovedit că randamentul lui a fost foarte bun când a intrat pe parcursul jocului comparativ cu atunci când a jucat din primul minut. Important e ce face pe teren. Intrând pe parcursul jocului poate să aducă un plus pentru echipa noastră.

(n.r - despre Ianis Stoica) Așa am considerat pentru acest joc, să începem cu el. Ați văzut că se mai schimbă jucători. Poate merita și el o șansă să intre din primul minut", a spus Toni Petrea, înaintea meciului cu CS Mioveni.

  • Echipa lui FCSB pentru meciul cu CS Mioveni: Vlad - Crețu, Vinicius, Cristea, Șerban - Edjouma, Olaru, Tănase - Cordea, Stoica, Oct. Popescu
  • Rezerve: Târnovanu, Miron, Șut, Dumiter, Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă

Gigi Becali s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de evoluțiile lui Claudiu Keșeru. Finanțatorul de la FCSB a spus că preferă să se bazeze pe un jucător tânăr decât pe fostul atacant de la Ludogorets, în vârstă de 35 de ani, care are unul dintre cele mai mari salarii din lot.

"Când am zis că scăpăm de Keșeru, nu am zis că scăpăm de el, m-am referit la bani. Ei trebuie să înțeleagă, pe munca lui, pe drept, trebuie să înțeleagă că totul e pe bani. Cum ei muncesc pentru bani, și eu economisesc pentru familia mea bani.

Sunt 60.000 pe lună, bă, ăștia nu-s sănătoși la cap, păi sunt bani mulți, e o avere. De ce să îi dau eu? Îi dau lui Tavi Popescu cu drag, că îi măresc salariul", spunea Gigi Becali, la Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!