FCSB fani fcsb Toni Petrea Superliga

Toni Petrea, băgat în ședință de fani: „Ne vedem cu el și îi vom cere asta!”

Disensiuni între suporterii FCSB-ului și Toni Petrea la ultimele meciuri ale vicecampioanei în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 18:09
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 18:18

Fanii prezenți în tribune la ultimele meciuri ale FCSB-ului i-au cerut demisia lui Toni Petrea. Aceștia sunt nemulțumiți de felul în care tehnicianul se raportează la patronul Gigi Becali și îi cer acestuia să nu mai fie atât de supus.

Toni Petrea a anunțat că vrea să poarte o discuție cu liderii suporterilor în încercarea de a reduce tensiunea, iar Gheorghe Mustață spune că susține o astfel de inițiativă.

Mai mult, liderul suporterilor lui FCSB a anunțat că îi va cere lui Toni Petrea „să nu se mai lase umilit”.

„O să avem o discuție și o să clarifică situația!”

„O să discutăm. O să vorbim în următoarele ore. Noi n-avem nimic cu domnul Toni Petrea, cu omul Toni Petrea, cu antrenorul Toni Petrea. O singură nelămurire a noastră e cu Gigi că se bagă la echipă, atât.

Noi o să avem o discuție și, fără niciun fel de problemă, o să clarificăm situația. Noi o să continuăm să ne încurajăm echipa și vedem ce o mai fi

(n.r. - dacă se poate ajunge la o înțelegere să nu i se mai ceară demisia lui Toni Petrea) De ce nu? O să avem un dialog cu el. Noi nu punem condiții, fiindcă nu avem de ce să punem condiții. Noi susținem oamenii care vor binele acestei echipe, dar am spus-o și o repet: Nu vrem să știm că se lasă umilit! Noi la capitolul acesta vrem să discutăm, să nu se lase umilit și el să fie factorul de decizie. Noi asta ne dorim de la el.

Toni Petrea este un om sincer și corect. Este un om cu care se poate discuta și care nu minte. Știu foarte bine ce vorbesc și știu ce fel de om este. Nu cred că ne-ar minți, n-are niciun rost să ne mintă.

Noi suntem conștienți că toți patronii se bagă la echipe, numai că al nostru o face pe față. Are putere să discute cu Becali, că, până la urmă, e antrenorul echipei. Evident că vorbesc și discută”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Fanatik.

FCSB primește, luni, de la ora 21:00, vizita formației FC Voluntari, din etapa a patra a playoff-ului Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies