federico piovaccari Raul Rusescu Steaua Superliga

Toamna "fluierasului" sau a "FLUIERATULUI"? Piovaccari nu l-a facut uitat pe Rusescu! Sefii Stelei anunta: "Vine un superjucator!"

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2013, 15:18
Data actualizarii: Joi 19 Decembrie 2013, 15:18

Steaua cauta atacant de clasa in aceasta iarna ca sa-l faca uitat pe Raul Rusescu, golgheterul din sezonul trecut. Piovaccari a venit in vara la Steaua, dar italianul n-a reusit sa se ridice la nivelul lui Raul, vandut la Sevilla pe 2,2 milioane de euro. Piovaccari a reusit 12 goluri in cele 6 luni de cand e la Steaua, cu 8 mai putine decat reusea Rusescu in aceeasi perioada din anul trecut. Piovaccari are 6 goluri in Liga I, in timp ce Rusescu avea 17 reusite in 18 partide. "Fluierasul fermecat", a mai lovit de trei ori in preliminariile Champions League, de doua ori in Cupa si are o reusita in grupele Ligii. 

Acum Steaua anunta doua transferuri extrem de importante in pauza de iarna. "Unul a fost cerut de patron, celalalt de noi", a anuntat Managerul Huligan al Stelei dupa victoria cu Astra, scor 3-1. Steaua are oricum nevoie de un atacant. Piovaccari e imprumutat pana in vara iar Steaua nu are optiune de cumparare. Mai mult, salariul italianului e mult peste media din Ghencea de 120.000 de euro pe sezon. 

Ce atacanti a urmarit Steaua pana acum: Wesley, Batin, Matulevicius, Tudorie, Yohan Riviere, Mara Dembele. 

35 de goluri a marcat Steaua in Liga I in acest sezon. 

44 de goluri avea Steaua marcate in aceeasi perioada din sezonul trecut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!