Liga 1

Timisoara l-a convins pe Ghionea in 30 de minute: "Dusan il cunostea"! Vine Axente la Steaua?

Timisoara a reusit sa il convinga pe Ghionea, ramas liber de contract dupa despartirea de rusii de la Rostov. Fostul capitan al Stelei si-a negociat transferul la telefon, in 30 de minute.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2011, 16:47
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2011, 16:48

“Aveam nevoie de joi jucatori in compartimentul defensiv, iar Ghionea a fost varianta cea mai buna. In primul rand este jucator roman si cunoaste foarte bine fotbalul: nu se pune problema sa nu se adapteze. A contat mult ca este jucator roman si Dusan il cunostea. Ghionea nu are nicio clauza de titular in contractul semnat cu Poli. Avem 4-5 fundasi de valoare si cred ca vor juca doar doi. Mera, Luchin, Burca, Cisovski si Ghionea sunt jucatori valorosi.

Discutiile au durat 30 de minute iar negocierile le-am purtat la telefon pentru ca el era in cantonament cu Rostov. L-am convins cu un salariu normal pentru Romania, putin mai mic fata de cat incasa el la Rostov. Rusii plateau niste prime astronomice. Nu ne-a contactat nimeni si nu avem jucatori de dat la Steaua. Nu s-a pus problema ca Axente sa plece la Steaua”, a spus Daniel Stanciu, team managerul Timisoarei.

"Ma bucur ca am semnat cu FC Timisoara si ca lucrurile s-au rezolvat asa de repede. Sper sa indeplinim impreuna obiectivele clubului: cucerirea titlului si participarea in Liga Campionilor. Desi am evoluat doar ca adversar pe stadionul «Dan Paltinisanu», am apreciat mereu publicul timisorean. Suporterii Timisoarei au fost mereu alaturi de echipa si, in momentele grele, constituie un public patimas si devotat", a spus Ghionea pentru site-ul oficial al clubului.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies