Chelsea Aubameyang Thomas Tuchel Superliga

Thomas Tuchel a reacționat cu privire la transferul lui Aubameyang la Chelsea. Ce a spus tehnicianul de pe Stamford Bridge

Pierre-Emerick Aubameyang s-a reîntors în Premier League după o absență de jumătate de an.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 17:20
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 17:19

La sfârșitul lunii ianuarie 2022, Arsenal l-a vândut pe Aubameyang la FC Barcelona, însă, gruparea catalană l-a cedat pe gabonez înapoi în Premier League, dar, de această dată, la Chelsea.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, l-a citat pe Thomas Tuchel, tehnicianul de pe Stamford Bridge, care a avut câteva cuvinte la adresa lui Aubameyang, evidențiind că poate da multe goluri.

Tuchel: „A fost fericit să revină în Premier League”

„Știi bine ce primești atunci când îl iei pe Auba (n.r. Aubameyang). A fost foarte fericit să revină în Premier League. Poate da multe goluri”, au fost cuvintele lui Tuchel.

Cifrele lui Aubameyang

Aubameyang a evoluat în cariera sa la AC Milan, Dijon, LOSC Lille, Monaco, Saint-Etienne, Borussia Dortmund, Arsenal, Barcelona și acum, Chelsea.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Dortmund, 213, unde a reușit să înscrie 141 de goluri și să paseze decisiv în 36 de situații. Următoarea pe listă este Arsenal (163 apariții, 92 de goluri și 21 de assisturi).

Potrivit Transfermarkt, cota lui Aubameyang pe piață este de 15 milioane de euro, însă, a avut și zile mai bune. În 2018, pe când era legitimat la Arsenal, gabonezul a fost cotat la 75 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!