Terapie cu Morutan! Ce se intampla cu jucatorul care n-a mai prins un meci intreg din octombrie: "Vreau sa vad ce e cu el!"

Autor: Sport.ro
Vineri 01 Martie 2019, 10:40

	Terapie cu Morutan! Ce se intampla cu jucatorul care n-a mai prins un meci intreg din octombrie: "Vreau sa vad ce e cu el!"

Olimpiu Morutan nu a mai prin un meci intreg de la partida cu Concordia Chiajna, din turul campionatului.

Jucator de baza sezonul trecut la Botosani, rezerva vesnica la FCSB. Morutan nu a mai prins un meci intreg la FCSB din octombrie, de la partida cu Chiajna.

Ce s-a intamplat cu Olimpiu Morutan in ultimele luni?

Adrian Boingiu, selectionerul de la U19, spune ca Morutan are nevoie de atentie speciala la FCSB, pentru ca inca nu s-a integrat in grup.

"Eu vorbesc mult cu el. Vrea sa vad ce se intampla cu el. Saptamana trecuta am vorbit de doua ori cu el. Botosani era Botosani, acolo era titular de drept. La FCSB pretentiile sunt altele. Daca nu faci fata unor situatii, nu te poti exprima la acelasi nivel. Are nevoie de o sustinere afectiva si de tratarea diferita fata de jucatorii seniori. Cred ca acest lucru e foarte important. Trebuie sa il integrezi, nu e usor", a spus Boingiu pentru ProSport.

In 2019, Olimpiu Morutan a jucat doar 75 de minute - o repriza cu Chiajna (0-0) si 30 de minute cu Dunarea Calarasi (1-1).

Iftime: "Morutan, un mic esec!"


FCSB l-a transferat zilele trecute pe Razvan Oaida,
de la FC Botosani, dar jucatorul va continua sa joace in Moldova.

Iftime nu vrea ca Oaida sa aiba problemele lui Morutan, si l-a sfatuit pe Becali sa nu ii plateasca salariul, ca jucatorul sa nu dea de alte tentatii la Botosani.

"Sper ca el sa inteleaga lectia pe care a primit-o Morutan, stand la mine inca 6 luni sau un an de zile, sa joace fotbal, sa ramana concentrat, sa inteleaga ca fotbalul nu se incheie cu acest transfer."

"Trebuie ca noi sa il instruim incontinuu, sa il punem in situatie de presiune, sa joace, sa nu se relaxeze. Daca se intampla asa, va fi ok. Daca nu, poate fi un mic esec, asa cum in momentul asta este Olimpiu Morutan."

Scenariu sumbru în România: numărul cazurilor de Covid-19 se va dubla într-o lună. Explicația specialiștilor
BRAT